Home » 25 Jaar De Buitengaander - Kunst in je Kamer on Tour

KUNST IN JE KAMER ON TOUR

Kunst in je kamer! Zo heet de loterij die we houden en de prijzen zijn kunstwerken die door onze gasten zijn gemaakt. Altijd al een échte ‘Peter van den Borne’ aan de muur willen hebben, een primitieve of aparte kandelaar of een origineel glas-in-lood voor je raam? Dit is je kans! 

“KUNST IN JE KAMER GAAT ON TOUR”

Gedurende de feestmaand, van 8 mei t/m 8 juni,  gaan de kunstwerken op reis. Op 25 locaties in Westerhoven zijn ze te zien. Een wandeltocht voor groot en klein door ons dorp om alles ‘live’ te kunnen zien. U kunt a.h.v. de locatielijst zelf de wandeltocht indelen. Elk kunstwerk heeft een nummer wat u moet noteren als u een lot koopt en het betreffende kunstwerk wilt winnen. Loop dus eens een rondje, of twee, door ons dorp en aanschouw wat er in De Buitengaander allemaal gemaakt wordt.
Waag een kans en koop online uw lot(en). De trekking zal plaatsvinden op een nader te bepalen moment als we als Buitengaander onze deuren weer geopend hebben. 
Klik hiernaast op de button voor de locaties wandelroute.

Onderdeel van de kunstwandeling is een speur- en opdrachtentocht voor kleine en grote kinderen met Jaapie Bugaapie. Een kleurplaat – schilderen op nummer- waar je de nummers onderweg kunt vinden en een leuke speurtocht met vragen over de de kunstwerken en Jaapie Bugaapie, bij inlevering van het antwoordenblad en/of een kunstwerk van Jaapie Bugaapie ontvang je in De Buitengaander een verrassing. Een grote kleurplaat (A3 formaat) is af te halen in De Buitengaander op woensdag van 09.00 – 12.00 uur of als het bord buiten staat. Dit geldt ook voor het inleveren.
GA JE MEE OP ZOEK MET JAAPIE BUGAAPIE?
Klik hiernaast op de button Op kunstreis met Jaapie Bugaapje, het antwoordenblad en de Kleurplaat.

Veel plezier!!!  

Om online loten te bestellen:  klik hiernaast op de op de link. Op het lot schrijf je het nummer van het kunstwerk waar je naar wilt dingen, je naam en telefoonnummer en doet het lot in de daarvoor bestemde bus in De Buitengaander. De trekking wordt gehouden op een nader te bepalen datum. Online bestelde loten hoef je niet in de bus te komen doen, dat doen wij voor u.. 

1 lot kost € 2,50. Voor € 10,- krijg je vijf loten en dus meer kans op een mooi stukje 'kunst in je kamer'. Natuurlijk doe je dit om de zaak te steunen! De opbrengst van de loterij is t.b.v. De Buitengaander-jubileumactiviteiten. Je kunt ook loten kopen en een blanco keuze achter laten. Je lot wordt dan willekeurig aan één dan de kunstwerken gekoppeld. Heb je prijs? Dan is het een verrassing welk object je gewonnen hebt.
(Nr. 34 was voorheen nr. 36. Beide nummers gaan in de trekking voor hetzelfde object!)