Homepage Westerhoven-Events » Heel Westerhoven bakt op 28 & 29 mei

HEEL WESTERHOVEN BAKT - 28 & 29  MEI -  Westerhoven kermis 2021-


Kermis vieren we samen! Dit jaar zonder wielerronde, draaimolen, botsauto’s of in één van onze cafés. Maar… een goei stuk gebak slaan we nie over toch?!  WIJWEsterhoven organiseert daarom in het weekend van Westerhoven kermis: ‘Heel Westerhoven Bakt’.
Wij roepen alle inwoners op om op vrijdag 28 of zaterdag 29 mei in hun eigen keuken iets lekkers te bakken. Een vlaai, taart, cake, koekjes, cupcakes, appelflappen… alles kan en alles is goed. Als het maar lekker is! Je bakt niet voor jezelf, maar voor een dorpsgenoot.
Wie uiteindelijk van jouw baksel gaat genieten, weet je vooraf niet.

Scrol naar beneden: Opgaveformulier:
Heel Westerhoven bakt

Bakkers klaar? Bakken maar! Vind jij bakken ook leuk en gezellig? Doe mee!

  • Meld je aan uiterlijk woensdag 26 mei via bijgaand formulier of bel naar: 06-30900687.
  • Haal de benodigde ingrediënten in huis.
  • Haal vrijdag 28 mei tussen 12.00 en 13.00 uur óf tussen 18.00 -19.00 uur in de Buitengaander voor elk baksel een  ‘Heel Westerhoven bakt-taartdoos’ op. Voor elke bakker staat er ook een doosje verse eieren klaar.
  • Bak je lekkernij(en) volgens je allerbeste recept.
  • Lever je baksel(s) in de taartdoos in, zaterdag 29 mei tussen 15.00 en 17.00 uur bij de Buitengaander.

Houd je brievenbus in de gaten! Binnenkort ontvang je daarin -naast een informatieve flyer- een mooie wenskaart. Hiermee kun je een dorpsgenoot aanmelden die volgens jou iets lekkers moet krijgen. Jong, oud, dat maakt niet uit! Iedereen is blij te maken met iets lekkers. Vul de naam en het adres van de ontvanger duidelijk in en bedenk een mooie, lieve of grappige persoonlijke boodschap. Doe deze kaart uiterlijk woensdag 26 mei in de brievenbus van de Buitengaander. Wij zorgen ervoor dat je kaart, uiteraard samen met een ingeleverde lekkernij, op 29 mei bezorgd wordt.

Wenskaarten vind je ook in de bibliotheekkastjes bij de Buitengaander en de basisschool. Er zijn meerdere varianten; omruilen mag ook! Neem er eens een kijkje.

Hoe meer baksels, hoe meer mensen we kunnen verrassen. Meerdere baksels aanleveren mag zeker! Kun je zelf niet mee bakken? Voel je niet bezwaard om tóch iemand aan te melden.

Niet botsen, niet draaien, Niet zwieren, niet zwaaien,
Wél lekker smullen van cake, koek en vlaaien!

 

Formulier versturen vóór woensdag 26 mei.