Homepage Westerhoven-Events » Wie gaat in 2021 de Koffiecup winnen?

WIE GAAT IN 2021 DE KOFFIECUP WINNEN???


Carnaval 2021 wordt door Corona niet het Carnaval zoals we dat vanaf 1956 gewend zijn. Géén wagenbouw, géén optocht, géén polonaise, géén prijsuitreiking, géén cafébezoek, géén groepsvertier, enzovoorts.

Toch willen we niet onopgemerkt aan carnaval 2021 voorbijgaan. Daarom gaan we je op zaterdagavond 13 februari, met een livestream toch een carnavalsgevoel meegeven. We zijn daartoe bezig met het in elkaar sleutelen van een carnavalesk gebeuren in
De Buitengaander, dat we op 13 februari via een livestream bij jou thuis gaan brengen.

Een van de diverse programmaonderdelen van deze livestream wordt een verzameling van filmpjes die door wagenbouwers, vriendengroepen, familieleden, individuen, etc. zijn gemaakt. We willen je dan ook graag uitnodigen hieraan mee te doen en een leuk en carnavalesk filmpje in te sturen dat we dan op zaterdag 13 februari gaan vertonen.
Het leukste, origineelste, meest bijzondere, carnavaleske, humoristische filmpje wordt in 2021 beloond met de enige echte onvervalste Koffiecup. Er zijn hierbij twee categorieën. 1. Volwassenen en 2. Kinderen tot 13 jaar die hun Koffiecup kunnen gaan winnen!
De uitreiking aan de winnaars van de Koffiecups geschiedt tijdens de livestream, zodat iedereen kan zien dat jij deze bijzondere prijzen in een uniek Carnavalsjaar gewonnen hebben.

Dus: Ga aan de slag en maak een origineel en leuk filmpje.
De voorwaarden die we aan het filmpje stellen zijn:

  • Het filmpje moet coronaproof zijn opgenomen;
  • Het filmpje mag maximaal drie minuten duren;
  • Het filmpje mag met of zonder gesproken woord of muziek;
  • Als je het filmpje met de telefoon maakt, dan moet het horizontaal gefilmd zijn;
  • Het filmpje moet eindigen met een vraag die de Zoom deelnemers kunnen beantwoorden;
  • Stuur ook je bloopers in. Daar valt gegarandeerd iets leuk van te maken;
  • Last but not least: het filmpje moet uiterlijk op 7 februari aan ons aangeleverd zijn via een mail of via Wetranfer naar  frank.claas@planet.nl vermeld in de mail je naam en telefoonnummer.

Met vriendelijke groeten en veel succes gewenst:

Namens Carnavalsstichting De Koffieleuters:

Bart Bartholomeus, Frank Claas, Janneke Heijnen, Yvon van Beek, Jan Kwinten en Jeff van Tongeren.