Boek van Mayke Wijnen: Mijn vader is homo.

Mayke Wijnen, dochter van Leo Wijnen en Petra Claas, uit Westerhoven schreef het boek Mijn vader is homo, waarin ze verhaalt over hun doodnormale gezin. Tot de bom barst en er schande van wordt gesproken. Want ... haar vader blijkt homo te zijn.
Mayke richt zich in dit boek tot haar vader. Ze vertelt hem hoe haar veilig geachte thuis ontwricht raakt terwijl zij opgroeit en hoe ze hem van een leuke, lieve man ziet veranderen in een in zichzelf gekeerde vreemde. Hoe haar moeder met de dag meer radeloos wordt, maar hoe niets hem, verdoofd door de drank, nog kan raken. Zelfs zijn eigen vrouw en kinderen niet meer. Of is het juist uit liefde voor hén dat hij zijn geheim versmoort...?
Wanneer hun gezin dan toch in stukken uiteenvalt, volgen voor ieder van hen donkere en moeilijke jaren. En juist dan groeien Mayke en haar vader naar elkaar toe. Zij is er de stille getuige van hoe hij zijn homoseksualiteit – die hij ook na de scheiding nog lang wegstopt – heel voorzichtig ontdekt.

Mijn vader is homo is zo de genadeloze getuigenis van een dochter die haar vader uiteindelijk tóch kan gaan zien als een man van vlees en bloed.


Je kunt Mijn vader is homo via de winkelwagen bestellen en betalen; vanaf 17 maart ligt het voor je klaar in De Buitengaander.
Het boek kost € 23,99 + € 0,50 transactiekosten.

Wil je het boek thuisgestuurd krijgen bestel het dan via deze link:

Het boek kost dan € 23,99 + € 0,50 Mollie transactiekosten + € 3,75 verzendkosten = € 28,24.