Pietje Val enveloppen actie 

Met dit jaar als Piet's goede doel: "Samen Koken, Samen Eten".


Piet’s Prijzenfestival

Het spreekt voor zich dat Piet en zijn kompanen weer hard gewerkt hebben om een grandioos Prijzenfestival op jullie los te laten en daarmee het goede doel voor dit jaar: "Samen Koken, Samen Eten" te steunen. 

Wat is Samen Eten, Samen Koken?

"Samen Koken, Samen Eten" is gericht op ouderen, kwetsbare en alleenstaande mensen. Een belangrijk aspect en doel hierbij is het voorkomen/doorbreken van het isolement waarin, met name ouderen een eenzamen nogal eens leven. Hen iets daadwerkelijks laten doen en daarmee een doel leveren voor de groep.

Samen Koken, Samen Eten is een periodieke ontmoeting en afwisseling voor ouderen, kwetsbare en alleenstaanden in De Buitengaander.
Het vormt een gezellig moment voor ouderen en kwetsbare alleenstaanden, waarin zij elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen koken en samen kunnen eten. Kortom: Hen een doel en iets leuks om handen geven, een gelegenheid om samen te zijn bieden, de sociale contacten aan te halen, de eenzaamheid te doorbreken en hen het gevoel geven er nog toe te doen en ergens bij te horen.

Bestel hieronder alvast jouw enveloppen, deze worden je tijdig thuisbezorgd.
Je kunt uiteraard ook nog enveloppen kopen bij Piet's kraam tijdens het Westerhovens Winterfeest op
7 januari.

Gewonnen prijzen kunnen tijdens het Westerhovens Winterfeest of vanaf 8 januari in De Buitengaander afgehaald worden. 


1 enveloppe of veelvoud daarvan voor € 1,00 per stuk